Slide 1
DA

Evenementen

Naast het verzorgen van fotoreportages op maat, ben ik regelmatig te vinden op verschillende evenementen met de direct print service! Wij beschikken over professioneel fotografie- en print apparatuur, waardoor de foto’s direct afgedrukt kunnen worden op het evenement. Deelnemers kunnen na hun deelname de foto’s bekijken op een scherm en een keus maken om deze te laten afdrukken of een digitaal bestand uit te kiezen.

Wij staan met de direct print service voornamelijk op paarden evenementen. Alle soorten evenementen zijn mogelijk, wij staan op concoursen, keuringen, competities en jongen paarden wedstrijden. Uiteraard zijn andere evenementen ook mogelijk, wij staan ook geregeld in winkels waar dagen worden georganiseerd dat mensen met hun honden op de foto kunnen.

Foto’s van evenementen

Onderstaand zijn de meest recente evenementen waar wij foto’s hebben geschoten. Klik op de foto om alle foto’s van het specifieke evenement te zien.

Neem contact op

Voor eventuele vragen kan je via onderstaand formulier DA fotografie een bericht sturen    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van DA fotografie