Slide 1

Het ontstaan van DA Fotografie

Vanaf jongs af aan ben ik een fanatieke dressuur en wedstrijd amazone. Zodoende is mijn liefde en passie voor paarden- en hondenfotografie ontstaan. Thuis ben ik altijd omringd door de meest fantastisch dieren en om die rede kocht ik op mijn 15e mijn eerste spiegelreflexcamera om van onze eigen dieren foto’s te kunnen maken.

fotograaf dafotografie

DA

‘’Because every picture tells a story.‘’

De eerste jaren heb ik voornamelijk geoefend en kennis op gedaan met het volgen van diverse (paarden) fotografiecursussen. Hoe meer kennis ik op deed met het maken van foto’s hoe interessanter en leuker ik het begon te vinden. 

Na het afronden van mijn studie ben ik mijn eigen onderneming gestart, met als doel paarden- en honden op de juiste wijze vast te leggen en mede hierdoor is DA Fotografie ontstaan. Van je hobby je werk kunnen maken is het meest unieke wat er is en zorgt voor het mooiste eindresultaat.

Wat is er allemaal mogelijk?

In de afgelopen jaren heb ik veel diverse fotoreportages uitgevoerd. Mede dankzij het vertrouwen van mijn klanten heb ik mijzelf door kunnen ontwikkelen tot een professional. Een groot gedeelte van mijn werkzaamheden bestaan uit het maken van verkoopreportages van paarden, fotoreportages op maat en uiteraard zijn wij ook regelmatig te vinden op evenement en is de mogelijkheid er om ons in te huren met de direct printservice.

Op mijn website is mijn paarden- en honden portfolio te bekijken om een goed beeld te geven over de kwaliteit en het werk dat ik lever. Daarnaast zijn ook de mogelijkheden voor een fotoreportage of evenement te bekijken. Mochten er vragen zijn of wilt u graag een fotoreportage inplannen neem dan contact op via het contact formulier.

10

SOORTEN PAARDEN

5

CAMERA’S GEBRUIKT

Neem contact op

Voor eventuele vragen kan je via onderstaand formulier DA fotografie een bericht sturen    Ik ga akkoord met de privacyverklaring van DA fotografie